Pentru locuitorii comunei Chevereşu Mare, zilele de 26 şi 27 mai au fost un prilej de mare sărbătoare.

Cu mic, cu mare, aproape toată suflarea comunei a participat la "Zilele comunei Chevereşu Mare", o manifestare dedicată tuturor locuitorilor localităţii.

Distracţia a fost cu atât mai mare, cu cât partea artistică a fost asigurată de artişti de top ai Banatului, nume cu rezonanţă,   care dau greutate unui eveniment. Astfel, la Chevereşu Mare au cântat Nicu Novac şi Nicoleta Novac, pe scenă urcând şi Ansamblul Chevereşu Mare.

Naşul rugii a fost Gavrilă Dorel Nicolae. S-a dansat, s-a mâncat şi s-a băut, iar cei mici au avut şi ei parte de bucurie, relaxându-se la jocurile din zonă.

"Ne bucurăm că putem să ne reunim cu toţii în astfel de momente plăcute, cum este şi acesta, care ne fac pe toţi să ne simţim mândri că suntem chevereşeni.

Sunt clipe de care ne aducem mereu aminte cu mare drag, mai ales că la astfel de sărbători vin în comună şi oameni care au plecat din Chevereşu Mare, dar cu gândul sunt tot aici.

Sperăm să putem organiza în fiecare an acest eveniment, pentru că lumea îl îndrăgeşte foarte mult", a declarat Marcel Muia, primarul comunei Chevereşu Mare.